Problem

Feiler ved førstegangsaktivering av Phantom 4 Pro Plus.

Årsak

Forskjellige versjoner av firmware installert fra fabrikk.

Løsning

Oppdatere firmware i dronen og radio, følg stegene under.

Oppdatering av dronen:

1. Koble til dronen til PC via USB kontakt.
  2. Åpne DJI Assistant 2.
  3. Velg Phantom 4 Pro
  4. Trykk "update" på den nyeste versjonen.
  5. Når den er ferdig oppdatert viser den at den har den siste versjonen installert.

Da skal det være mulig å aktivere modellen, følg anvisningene i programmet.

For å oppdatere radio, følg stegene under.

Oppdatering av radio:

1. Gå inn på denne nettsiden: http://www.dji.com/phantom-4-pro/info#downloads
  2. Under FIRMWARE, last ned siste versjon av Phantom 4 Pro+ Remote Controller Firmware
  3. Når denne er lastet ned må .zip filen pakkes ut og kopieres inn på et mikroSD minnekort.
  4. Ta minnekortet inn i radioen, deretter skru på radioen.
  5. Trykk på tannhjulet
  6. Trykk på "system settings"
  7. Bla ned og trykk på "About device"
  8. Trykk på "System updates" (Hvis du får opp melding om "failed to check firmware package", trykk "close")
  9. Trykk på menyen oppe i høyre hjørne (tre prikker)
  10. Trykk "Local update"
  11. Trykk "Install update"
  12. Trykk "Update"
  13. Modellen skal være klar til bruk.